Jubilarni „Auto Moto Fest“

0
auto moto

Sajam automobila, motora i prateće opreme u Nišu “Auto Moto Fest” ove godine deseti put održao se od 4. do 6. oktobra 2019. godine u Hali „Čair“.

Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu  predstavljene su svetske i domaće premijere, novi sajt sajma, kao i veoma bogata ponuda za ljubitelje četvorotočkaša. Brojni sadržaji i tradicionalni sajamski popusti privukli su veliki broj posetilaca.

Ovaj sajam godinama beleži i veliki broj turističkih poseta. Manifestacija privuče više od 30.000 ljudi iz Niša i regiona – podvukli su organizatori.

Jubilarni deseti sajam otvorio je u Mladen Alvirović, urednik i voditelj poznate emisije o automobilizmu i revije „Sat“.

Niški sajam po prvi put nakon decenije postojanja dobio je i maskotu, koju je osmislio višestruko nagrađivan karikaturista Saša Dimitrijević.

Brendovi automobila koji su izloženi na niškom Auto Moto Festu su: Ford, Fijat, Tojota, Citroen, Audi, Škoda, Reno, Dačija, Nisan, Mazda, Jamaha, Motogrini, DŽip, Hjunadaji i brojni auto centri i servisi.

Osim putničkog na niškom sajmu ponuđen je i bogat teretni program, uz prateću opremu. Nije izostala ni velika ponuda guma, dok su osiguravajuća društva na svojim štandovima prezentovali razne pristupačne ponude.

Tradicionalno je postavljena i trkačka staza za mališane koji na taj način imaju priliku da uživaju u svetu automobilizma.

Na Auto moto festu i oldtajmeri su imali svoje zapaženo mesto, jer upravo njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca.

Pokrovitelji manifestacije su Grad Niš i Turistička organizacija Niša, a organizator Siti Marketing Centar.

 

Piše: Elizabeta Vojinović

 

 

 

 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je iz budžeta grada Niša u okviru projekta „Niš – grad turizma“. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime