Dell Latitude ad

011info

011info.com je prva srpska originalna informativna web prezentacija čija baza podataka sadrži više od 100.000 korisnih informacija. Prezentacija je namenjena kako internet korisnicima koji pokušavaju da dođu do određenih podataka, tako i preduzetnicima koji na njoj mogu predstaviti svoje usluge i proizvode.

UDRUŽENJE NOVINARA SRBIJE

UDRUŽENJE NOVINARA SRBIJE (UNS) je najveća i najznačajnija asocijacija profesionalnih novinara u Srbiji i punopravni član Međunarodne federacije novinara (IFJ). Osnovano je 21. decembra 1881. godine kao Srpsko novinarsko društvo i jedno je od najstarijih novinarskih udruženja u svetu.

Šahovski klub Crvena Zvezda

Šahovski klub Crvena Zvezda je jedan od osnivača Sportskog društva Crvena Zvezda. Pored fudbalske sekcije, Sportsko društvo Crvena Zvezda je prilikom osnivanja, 1945. godine, imalo i košarkašku, stono-tenisku, plivačku, atletsku, odbojkašku, veslačku i šahovsku sekciju.

Balkanmagazin

Balkanmagazin je Internet magazin opšteg sadržaja koji se svakodnevno ažurira novim člancima i fotografijama i emituje onlajn vesti agencije Fonet. Odlikuje se izborom najvažnijih tema dana koje objavljuju štampani mediji u Srbiji i svetu, kao i autorskim prilozima na takve teme.

Novi Standard

Kao pokušaj otpora u vremenu trivijalizacije medija, portal Novi Standard nastao je 2009. godine u Beogradu. Okupljajući najbolje domaće i prevodeći istaknute svetske autore tog žanra, portal neguje analitičko novinarstvo, nastojeći da svojim čitaocima osvetli političke i druge trendove u zemlji i svetu.

CMN ima četiri oblasti delovanja
– Konsultantske usluge (javne nabavke i JPP i koncesije)
– Seminari (obuke, konferencije, savetovanje)
– Izdavaštvo (časopisi Menadžment javnih nabavki, JPP, Obrazovanje teorija i praksa)
– Upravljanje projektima

Direkcija za mere i dragocene metale

Direkcija za mere i dragocene metale, organ uprave u sastavu Ministarstva privrede, obavlja poslove koji se odnose na: upotrebu zakonskih mernih jedinica, razvoj, ostvarivanje proglašavanje i usavršavanje etalona Republike Srbije, obezbeđenje metrološke sledivosti i druge poslove iz oblasti metrologije.

Lego Serious Play – Srbija

Lego®SeriousPlay® je metoda fasilitacije programa za rešavanje poslovnih i
organizacionih izazova i brže
donošenje odluka. To je praktičan
proces kreativnog istraživanja, dizajniran
u cilju povećanja uspešnosti poslovanja organizacija, razvoja timova i kreiranja inovacija.