Vranje: Donacija računarske opreme

0
Fotografija preuzeta sa sajta vranje.org.rs

Grad Vranje dobio je donaciju u vidu računarske opreme kao nagradu u okviru programa ,,Partnerstvo za dobru lokalnu samoupravu“.

Program sprovodi Stalna konferencija gradova i opština, a vrednost opreme koju je dobilo Vranje je 1.35 miliona dinara, prenosi zvanični sajt Grada Vranja. U paketu računarske opreme nalazi se 20 računara i dva skener uređaja.

Tim povodom, zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović i član Gradskog veća Bojan Kostić priredili su prijem za  Marka Tomaševića, zamenika generalnog sekretara SKGO-a.

Zorica Jović je istakla da je nagrada još jedna potvrda izuzetne saranje koju Grad Vranje ima sa Stalnom konferencijom gradova i opština.

– Primer dobre prakse koju smo pokazali realizacijom ovog projekta je prepoznat i nagrađen. To je potvrda da dobro radimo, a priznanje je dodatni podstrek da budemo bolji i nastavimo sa takvim trendom i u narednom periodu – rekla je zamenica gradonačelnika.

Grad Vranje je od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave nedavno dobio donaciju u vidu računarske opreme u vrednosti od 2.500.000,00 dinara, kao nagradu za najbolju godišnju praksu u oblasti Planiranja i budžetiranja u funkciji održivog razvoja grada Vranja.

Podsećamo, u Vranju je početkom tekućeg meseca održan festival dečijeg animiranog filma.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime