SKGO: Elektronsko praćenje izvora finansiranja projekata

0
Foto: Ilustracija, Pexels

Stalna konferencija gradova i opština uspostavila je elektronski portal za praćenje izvora finansiranja projekata lokalnih samouprava.

Portal je uspostavljen kao deo pružanja dodatne podrške lokalnim samoupravama u pripremi i realizaciji projekata, prenosi zvanični sajt SKGO.

Novi servis obuhvata sve javne pozive međunarodnih donatorskih organizacija, kao i republičkih i pokrajinskih fondova koji su dostupni gradovima, opštinama i gradskim opštinama za finansiranje lokalnih projekata.

Servis je besplatan za sve lokalne samouprave u Srbiji i dostupan je od 21. aprila 2023. godine putem internet prezentacije SKGO.

U periodu od 21. do 28. aprila, servis je dostupan svim posetiocima sajta SKGO, dok će nakon navedenog datuma pristup imati samo registrovani korisnici iz lokalnih samouprava. Registrovani korisnici na raspolaganju imaju prilagođenu platformu za pronalaženje konkursa sa ažurnim i aktuelnim sadržajima, putem koje će moći da saznaju više o mogućnostima za prijavu na programe i projekte koji se tiču unapređenja oblasti iz nadležnosti lokalne samouprave.

Zaposlenima iz gradova i opština koji budu registrovani kao Korisnici administratori, biće obezbeđena besplatna podrška od strane SKGO za korišćenje servisa.

Portal za praćenje izvora finansiranja projekata lokalne samouprave razvijen je uz podršku Vlade Švajcarske.

Novi servis može se pronaći u sekciji „Podrška gradovima i opštinama“ sajta SKGO ili putem linka http://www.skgo.org/strane/425.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime