Sajam zapošljavanja na Novom Beogradu

0
Foto: Ilustracija, Pexels

Novobeogradski ogranak Nacionalne službe za zapošljavanje u saradnji sa opštinom Novi Beograd organizuje 23. maja Sajam zapošljavanja.

Sajam će biti održan u dvorani „Ranko Žeravica“ u četvrta 23. maja od 12 do 15 časova, saopšteno je na zvaničnom sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Dolazak na Sajam najavilo je više od 80 poslodavaca koji su prijavilai potrebe za ukupuno  2.242  radnika različitih obrazovnih profila i nivoa obrazovanja. Zbog svega navedenjog Sajam će biti dobra prilika za nezaposlene da pronađu zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Traženi će biti prodavci i kasiri, operateri u proizvodnji, dostavljači, poštari, vozači, agenti osiguranja, agenti korisničke podrške, magacioneri, komercijalisti, službenici obezbeđenja, inženjeri (mašinski, elektrotehnički,), bebi siteri, geronto –domaćice, medicinske sestre i tehničari, operateri u kol centru, higijeničari i sobarice.

Nezaposleni će imati da ostvare direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca kako bi im se predstavili i izneli svoje profesionalne karakteristike, predali im svoje radne biografije (CV) i prijave za zaposlenje, po mogućstvu i za veći broj radnih mesta. U kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore, ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime