Razvojni centar Microsofta u Srbiji na globalnoj BUILD konferenciji

0
prekvalifikacije za it
Foto: Ilustracija, Pexels

Predstavnici Razvojnog centra kompanije Microsoft u Srbiji ove godine će imati priliku da učestvuju na sesiji pod nazivom “Microsoft Communities: Lessons from Central & Eastern Europe”, koja će se održati 25. maja.

Predstavnici Srbije na BUILD-u su Milica Kostić, Community Relations menadžerka, i Srđan Božović, Senior Program menadžer Azure Data tima u Razvojnom centru kompanije Microsoft.

Oni će zajedno sa Kristinom Gonzales Herera i Martinom Tatarom, MVP Community Program menadžerima, razgovarati o razvoju zajednice u Evropi i podeliti iskustva iz Razvojnog centra u Srbiji.

Microsoft BUILD je mesto gde programeri, arhitekte, ali i studenti uče, umrežavaju se i kodiraju zajedno, dele znanje i proširuju svoje veštine, dok istražuju nove načine za inovacije.

Ova globalna konferencija istražuje najnovije proizvode i alate koji pomažu u modernizaciji organizacije i izgradnji za bolju budućnost.

Na konferenciji će govoriti ključni Microsoft rukovodioci koji će dati uvid u najnovije alate i platforme za pravljenje naredne generacije aplikacija.

Stručnjaci širom sveta otkriće kako da se lako prilagodite pouzdanoj, integrisanoj platformi podataka, a i kako da naučite veštine i tehnologije potrebne za kreiranje rešenja koja možete da izgradite i proširite svoje znanje tako što ćete uroniti u najnovija dostignuća i platforme za programere.

Program počinje u 12.30, a svi zainteresovani se mogu registrovati za praćenje predavanja putem linka.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime