Panel o zdravstvu otvara Kopaonik biznis forum

0
Ekonomisti Srbije
Foto: SES/Printscreen

Ovogodišnji, 28. Kopaonik biznis forum biće održan od 24. do 27. maja, a otvoriće ga panel o zdravstvu sa ciljem da se istakne značaj tog aspekta u borbi protiv pandemije, saopštili su organizatori.

Tema ovogodišnjeg ekonomskog skupa u Srbiji biće Svet posle pandemije kovid-19, novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja, a veliki broj panela biće posvećen ekonomskom i društvenom razvoju u periodu nakon pandemije izazvane koronavirusom.

Po najavi organizatora prvog dana Foruma planiran je i specijalni događaj u organizaciji medijske kuće Ringije Aksel Špringer (Ringier Axel Springer), a taj skup će i ove godine okupiti državne zvaničnike, predstavnike međunarodnih finansijskih institucija, članove diplomatskog kora i brojne poslovne ljude.

Učešće do sada su potvrdili predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković kao i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici, regionalni direktor Svetske banke za Zapadni Balkan Linda Van Gelder i regionalni menadžer Međunarodnog monetarnog fonda Ary Naim.

Hibridni format Kopaonik biznis foruma podrazumeva ograničen broj učesnika, a svi zainteresovani moći će besplatno uživo da gledaju prenos panela na Youtube platformi dostupnoj preko portala  ili putem aplikacije KBF dostupne za besplatno preuzimanje na svim Android i iOS mobilnim uređajima i tabletima.

Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime