On-lajn obuke za zaposlene u JSL i gradskim opštinama

0
zoom sastanak
Foto: Ilustracija, Pexels

U avgustu i septembru SKGO ogranizuje akreditovane on-lajn obuke za zaposlene u JLS i gradskim opštinama.

Pozvani su zaposleni na poslovima obrazovanja, socijalne zaštite i zdravlja, i članovima i koordinatorima Interresornih komisija, objavljeno je na sajtu SKGO.

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u avgustu i septembru organizuje pet dvodnevnih akreditovanih onlajn obuka za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave (JLS). Tema je „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“.

Sprovođenje obuke realizuje se u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća faza“, koji podržava Vlada Švajcarske a sprovodi SKGO.

Jačanje kompetencija zaposlenih u JLS

Cilj obuke je jačanje kompetencija članova Interresorne komisije i drugih zaposlenih u JLS koji su zaduženi za planiranje, sprovođenje, finansiranje i praćenje usluga i mera obrazovne, zdravstvene i socijalne podrške deci i učenicima, kao i unapređenje lokalnih mehanizama za pružanje dodatne podrške deci, učenicima i odraslima.

Obuka je namenjena funkcionerima, rukovodiocima i zaposlenima u jedinicama lokalne samouprave i gradskim opštinama, koji rade na poslovima obrazovanja, socijalne zaštite i zdravlja i članovima (stalnim i povremenim) i koordinatorima Interresornih komisija.

Datumi održavanja obuka i linkovi za prijave na sajtu SKGO.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime