Obrenovac: Novi kružni tok od 10. januara

0
Fotografija preuzeta sa sajta obrenovac.rs

Radovi na izgradnji novog kružnog toka u Obrenovcu ušli su u završnu fazu, a puštanje u saobraćaj očekuje se nakon 10. januara.

Tokom poslednjih nedelja, vremenski uslovi pogodovali su izvođenju građevinskih radova, što je dodatno ubrzalo završnu fazu radova, prenosi zvanični sajt opštine Obrenovac.

– Svi radovi su urađeni kvalitetno, od izmeštanja podzemnih instalacija, do pokrivanja asfaltom – rekao je direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Obrenovac Slavko Berić.

U toku su radovi na postavljanju četiri reflektora sa video-nadzorom.

– Na centralnom stubu, visine 12 metara biće postavljena 4 reflektora sa video nadzorom, a na svakom usporivaču, usmerivaču saobraćaja nalaziće se po jedan stub ulične rasvete, sa po dva reflektora postavljena na visini od 10 metara. U neposrednoj blizini, u svim pravcima ka kružnom toku, biće označeni pešački prelazi osvetljeni sa obe strane stubovima ulične rasvete visine 8 metara – naveo je Berić.

Novoizgrađeni kružni tok u velikoj meri rešiće problem saobraćajne gužve u centralnom delu Obrenovca, ali će i podići će nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime