Obrenovac: Nova stolarija na 126 domova

0
Fotografija preuzeta sa sajta obrenovac.rs

Građani Obrenovca koji su uspešno aplicirali na opštinskom Javnom pozivu opštine dobiće finansijsku pomoć za ugradnju nove stolarije.

Ukupno 126 građana Obrenovca može da računa na finansijsku pomoć opštine i države za poboljšanje energetske efikasnosti u svojim domovima, prenosi zvanični sajt opštine Obrenovac.

Predsednik opštine Miloš Stanojević posebno je istakao značaj uštede energije, ali i postizanje estetski lepšeg izgleda stambenih objekata ugradnjom nove stolarije.

– Za sprovođenje ovog konkursa, opština Obrenovac i Vlada Srbije  izdvojili su 20 miliona dinara i na taj način pomogli građanima da zamene stolariju na svojim domovima – rekao je Stanojević.

On je naglasio da je u pitanju pionirski projekat u Obrenovcu i istakao veliko interesovanje građana.

– Prošle godine, aktuelan je bio konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela i mogu reći da je ovaj Javni poziv sugrađanima bio posebno interesantan. Međutim, već ove godine, tokom leta, biće objavljen još jedan konkurs koji se odnosi na sufinansiranje ugradnje solarnih panela. Očekujem da će veliki broj građana uzeti učešće u realizaciji pomenutog projekta – pojasnio je Stanojević.

Podsećamo, beogradska opština Lazarevac uručila je nedavno auto-sedišta roditeljima najmlađih Lazarevčana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime