Novi Sad najavio izgradnju četvrtog mosta

0
U planu je izgradnja još jednog mosta Foto: pixabay

Izgradnja četvrtog mosta je najlepša moguća vest, a novi centar grada biće fascinantan, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– Najlepša moguća vest je izgradnja četvrtog mosta. Mi smo sada sigurni da ćemo ići u izgradnju tog mosta, u narednom mandatu počinjemo sa tim, a na taj način će se smanjiti saobraćajne gužve u gradu i povezaćemo Srem i Bačku. Uredićemo i biciklističke staze u gradu – rekao je Vučević gostujući u emisiji „Grad i mi“ na RTV.

Vučević je najavio uređenje Pozorišnog trga i Uspenske ulice, a zatim objasnio da će novi centar grada biti fascinantan.

– Sve se radi u granitu, nema nigde behatona. Sa novim zelenim površinama, sa modernom rasvetom i memorijskom trakom obrisa nekadašnje ulice koja je srušena zbog izgradnje pozorišta i na njoj će biti ispisani svi najvažniji datumi u istoriji grada. Sami smo obezbedili pare, u avgustu počinju radovi. Posle toga, kreće renoviranje Trga slobode, ulice Modene, deo Zmaj Jovine, deo Pašićeve, a poslednja faza će biti garaža iza Pozorišta, gde će biti i jezerce – dodao je Vučević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime