NAJU: Obeležen početak novog ciklusa obuka

0
Početak novog ciklusa obuka
Foto: Ilustracija, Pixabay.com

U Nacionalnoj akademiji za javnu upravu 17. marta okupili su se treneri i polaznici drugog ciklusa obuka državnih službenika na položaju.

Kako je saopšteno iz akademije, program obuka, koji simbolično nosi naziv Saće, jer se sastoji iz više različitih kombinacija treninga, trajaće narednih devet nedelja.

Cilj ovog okupljanja bio je međusobno upoznavanje polaznika i trenera i predstavljanje programa koji se sastoji iz 10 tematskih celina.

Skup je otvorio v.d. direktora NAJU gospodin Dejan Miletić koji je naglasio da je jačanje potencijala i kapaciteta državnih službenika vizionarski zadatak ne samo za državnu upravu nego i za Republiku Srbiju, navodeći da je slogan „ Stručnost se ceni“ ideja vodilja ovog projekta.

– Ovaj Program obuka se realizuje u okviru projekta „Jačanje profesionalnih kapaciteta državnih službenika na položaju u Republici Srbiji“ koji finansira Delegacija Evropske unije u Srbiji. Cilj ovog Programa je podizanje ličnih i profesionalnih kapaciteta državnih službenika na položaju, a polaznicima je data mogućnost da izgrade individualnu putanju učenja i sami biraju obuke i treninge koji su im neophodni kako bi unapredili svoja znanja i veštine, dodato je u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime