Nagrađena aplikacija Infostana e.Sanduče

0
Obuke SKGO
Foto: Ilustracija, Pixabay.com

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije“ dobitnik je nagrade „HotSpot eCommerce Awards 2021“ za najbolju aplikaciju e.Sanduče, u organizaciji E-commerce Asocijacije Srbije.

Kako je navedeno na sajtu ovog JKP-a, aplikacija i portal e.Sanduče su proglašeni za najbolje rešenje u oblasti elektronske trgovine u javnom sektoru.

– Nagrada je otvrda da je JKP „Infostan tehnologije“ vodeće informatičko preduzeće grada Beograda, koje je zaštitilo svoje korisnike od virusa COVID 19 i omogućilo im da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju svoje račune samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere platnih institucija,  navodi se u saopštenju.

Dodato je da e.Sanduče danas ima preko 200.000 korisnika koji bezbedno plaćaju račune bez čekanja u redovima.

– Veoma sam ponosan i zadovoljan zbog priznanja koje je dobila aplikacija e.Sanduče, jer smo potvrdili  vodeću ulogu u elektronskoj trgovini u javnom sektoru. Korisnici su prepoznali pogodnosti koje smo im obezbedili, što je dodatan podstrek da nastavimo da unapređujemo aplikaciju e.Sanduče. U narednom periodu planiramo uključenje drugih pravnih lica u aplikaciju, što će omogućiti korisnicima plaćanje računa sa jednog mesta, pored čega pripremamo dodatna iznenađenja. Takođe, veliku pažnju posvetićemo povećanju broja korisnika koji će odjaviti slanje štampanih računa i na taj način doprineti zaštiti životne sredine“, istakao je direktor preduzeća JKP „Infostan tehnologije“ Goran Dmitrović.

Mobilna aplikacija e.Sanduče je dostupna na platformama Android i iOS. Za desktop i tablet uređaje aplikacija je dostupna preko linka: https://esanduce.rs/prijava

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime