Leskovac: Mediji će ipak morati da sačekaju sufinansiranje projekata

0
snimanje za tv
Foto: Ilustracija, Canva

Za medijske sadržaje koji će pratiti sve oblasti društvenog života u Leskovcu izdvojeno je 50 miliona dinara. Ipak, zbog usklađivanja sa  novim Pravilnikom, konkurs je poništen.

U Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj grada Leskovca, Portal Naša mesta je dobio informaciju da su početkom februara, u PKS u Beogradu, zaposleni imali jednodnevnu obuku  za primenu novog Pravilnika. Upoznati su sa novom procedurom projektnog sufinansiranja koja je značajno izmenjena, a naročito u delu koji se odnosi na prijavu i izbor članova komisije.

Poništen konkurs raspisan 26. januara

Gradu Leskovcu su potrebni medijski sadržaji iz svih oblasti društvenog života. Poželjno je da mediji u ovom gradu pokriju sve teme koje zadovoljavaju potrebe građana Leskovca i doprinose ostvarivanju javnog interesa.

Za ovu namenu, krajem prošlog meseca raspisan je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata za 2024. godinu, za koje je planirano da se izdvoji 50 miliona dinara.

Ipak zbog usklađivanja sa  novim Pravilnikom o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja, konkurs je poništen.

Podsećamo da je Leskovac dobio nova vozila za Dom zdravlja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime