Kragujevac: Priznanje za stručno usavršavanje zaposlenih

0
Foto: Ilustracija, Pexels

Gradska uprava Kragujevca proglašena je za najuspešniju jedinicu lokalne samouprave u stručnom usavršavanju za poslove ažuriranja Jedinstvenog biračkog spiska.

Priznanje za Gradsku upravu Kragujevca stiglo je od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, prenosi zvanični sajt Grada Kragujevca.

– Priznanje je rezultat profesionalnog pristupa grada Kragujevca i Gradske uprave za društvene delatnosti obavljanju poverene delatnosti ažuriranja Jedinstvenog biračkog spiska za područje Grada. Poslove ažuriranja Jedinstvenog biračkog spiska i Posebnog biračkog spiska obavlja troje zaposlenih koji su tokom 2022.godine doneli preko 22.000 rešenja o promenama. Pohvala Ministarstva pokazuje stručnost verifikovanu sertifikatima za uspešno savladane obuke koje je sprovodilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave – navode iz kragujevačke Gradske uprave.

Pohvalnica je uručena na konferenciji „Sektorsko posebno stručno usavršavanje u jedinicama lokalne samouprave“ na kojoj je resorni ministar Aleksandar Martinović rekao da stručno usavršavanje zaposlenih u JLS zauzima jedno od centralnih mesta u procesu reforme javne uprave.

Posećamo, Kragujevac bi u narednom periodu trebalo da dobije novi Univerzitetski klinički centar.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime