Vranje: Konkurs za finansiranje projekata iz oblasti kulture

0
Foto: Ilustracija, Pexels

Gradsko veće Grada Vranja raspisalo je Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2024. godinu.

Cilj konkursa je da se obezbede finansijski uslovi za realizaciju projekata koji doprinose negovanju i razvoju kulturne tradicije, stvaranju novih i savremenih vrednosti i afirmaciji stvaralaca, nosilaca i organizatora, odnosno razvoja sredine u celini, prenosi zvanični sajt Grada Vranja.

Sredstva namenjena za finansiranje/sufinansiranje projekata u iznosu od 6.000.000 dinara obezbeđena su Odlukom o budžetu Grada Vranja za 2024. godinu. Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000, a najveći iznos sredstava po projektu je 2.000.000 dinara.

Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač grad Vranje  i koje se finansiraju iz budžeta grada Vranja.

Podnosioci prijava mogu konkurisati sa istim projektom samo za jednu oblast za finansiranje ili sufinansiranje projekta. Svaki projekat istog podnosioca mora biti poslat kao posebna pošiljka.

Rezultati konkursa biće objavljeni na zvaničnom sajtu grada, najkasnije 60 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava na konkurs. Prijava se podnosi na prijemnom obrazcu koji je sastavni deo konkursa i može se preuzeti sa zvaničnog sajta Grada Vranja www.vranje.org.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime