U Nišu tople probe pred početak grejne sezone

0
Koncentracija čestica
Foto: Elizabeta Vojinović Nikolić

Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već proveru toplotnih izvora, toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata, saopštili su iz niške Gradske toplane.

Tople probe, koje će početi danas 8. oktobra,  služe da se proveri ceo sistem i otklone svi eventualni problemi pred početak grejne sezone, koja zvanično počinje 15. oktobra.

Iz Gradske toplane u Nišu saopštavaju da građani mogu očekivati tople radijatore od ranih jutarnjih sati, te da ukoliko u toku prepodneva uoče da su hladni radijatori ili primete curenje na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018.

Sve reklamacije će se rešavati po prioritetima, gde će prednost u intervencijama imati objekti kao celina, tako da apelujemo na strpljenje građana ukoliko dođe do eventualnih poremećaja u isporuci toplotne energije na pojedinačnim grejnim telima – napominju iz Toplane.

Iz Toplana Kažu i da njihove ekipe neće intervenisati ukoliko stambena zajednica u nekoj zgradi nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP Gradska toplana. U tom slučaju građani treba da prijave kvarove preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju.

Iz Toplane napominju da prate vremensku prognozu, te da će obavestiti javnost ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali da grejna sezona počne i pre 15. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime