Studenti FON-a evropskim kolegama prezentovali ekonomiju Srbije

0
Foto: Pixabay.com

Studentska organizacija ESTIEM Beograd, ogranak Udruženja evropskih studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta, održala je u SKIP centru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave prezentaciju na temu „Ekonomija Republike Srbije“.

Predavanju je prisustvovalo 25 studenata iz desetak zemalja Evrope, koji su imali priliku da se upoznaju sa najvažnijim oblastima ekonomskog razvoja Republike Srbije, a posebno ih je zanimala monetarna politika tokom poslednje dve decenije.

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd deo je ESTIEM mreže Udruženja evropskih studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta, koja okuplja lokalne grupe iz 76 evropskih gradova.

Reč je o projektno orijentisanoj organizaciji koja članovima, u cilju individualnog napretka, pruža mogućnost da kroz različite projekte steknu znanje i veštine iz oblasti menadžmenta. Beogradski ogranak ESTIEM-a postoji preko 15 godina, okuplja više od 150 aktivnih članova, a sedište mu je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Pomenuta studentska organizacija prošle godine je prvi put u Srpsko-korejskom informatičko-pristupnom centru organizovala trodnevnu radionicu o projektnom menadžmentu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime