Sportska legenda Božidar Maljković sa zaposlenima u javnoj upravi

0
maljković
Foto: Nacionalna akademija za javnu upravu

Božidar Maljković, proslavljeni evropski košarkaški trener i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, gostovao je na tribini „11-og u 11 časova“ održanoj u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu.

Legendarni trener, koji je u više navrata proglašen za najboljeg trenera Jugoslavije i Evrope, u okviru predavanja „Kako (p)ostati uspešan“, podelio je svoje višedecenijsko iskustvo u upravljanju kriznim situacijama, savete za uspešno vođenje i motivaciju tima i anegdote iz svoje bogate karijere.

U prisustvu preko 250 zaposlenih u javnoj upravi iz cele Srbije , Maljković je govorio i o važnosti formiranja timova od komplemetarnih pojedinaca, prepoznavanju talenata i iskorišćavanju njihovog punog potencijala, i na kraju poručio da je „za uspeh osim talenta neophodan veliki rad“.

Događaji koji se održavaju 11-og u mesecu u 11 časova u organizaciji Nacionalne akademije za javnu upravu osmišljeni su sa idejom da zaposlenima u javnoj upravi pruže nesvakidašnju priliku da uče od uspešnih i istaknutih pojedinaca, eksperata iz svojih oblasti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime