Pošta Srbije na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

0
biznis korisnici
Foto: Ilustracija, Pexels

Pošta Srbije na otvaranju 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu predstavila usluge namenjene biznis korisnicima.

Pored standardnih poštansko-finansijskih, promovisani su paketi usluga kompletne logističke podrške i rešenja za organizaciju pojedinačnih segmenata prevoza i skladištenja robe.

Na Poštinom specijalizovanom štandu brojni posetioci imali su priliku da dobiju informacije o novoj usluzi paketomati, a mogli su i da isprobaju njegovo korišćenje. Paketomati su korisnicima dostupni na četiri frekventne i lako dostupne lokacije u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu, Železničkoj stanici, na glavnom ulazu u SPENS, i kod novosadske glavne pošte.

Pored trenutno aktivnih 20 paketomata, u celoj zemlji uskoro će biti dostupno još 400 novih, pri čemu lokacije mogu da predlože i korisnici u anketi na sajtu https://paketomat.posta.rs/

– Pošta Srbije je ovde da podrži renomirani novosadski Poljoprivredni sajam sa dugom tradicijom i velikim uticajem na privredna kretanja u zemlji, regionu i šire. Poljoprivreda je oduvek imala nacionalni i egzistencijalni značaj, a dodatno dobija na važnosti u svetlu aktuelnih dešavanja, i treba zajednički da joj damo vetar u leđa i iskoristimo ogromne potencijale. Važno je i da ovde prisutnim velikim kompanijama približimo sve pogodnosti koje mogu ostvariti poslovnom saradnjom sa Poštom, koje pozivamo da se informišu i pored standardnih, da se opredele i za pakete logističke podrške u poslovanju, usluge podrške izvozu, kao i posebno kreirane marketinške, poštansko-finansijske i informatičke usluge, poručio je na Poljoprivrednom sajmu Zoran Đorđević, v.d direktora Pošte Srbije.

Ovom prilikom Đorđević je istakao da je u toku finalizacija dogovora sa NALED-om i Upravom za agrarna plaćanja (UAP) da se Pošta uključi i pomogne u realizaciji projekta eAgrar, kao i digitalizaciji njihovih servisa.

Kako je dodato, očekuje se da će od jula biti moguća i prijava i izmene za sva poljoprivredna gazdinstva u Poštama širom Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime