Pošta Srbije: Konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“

0
100 uspešnih poslovnih žena
Foto: Ilustracija, Pexels

Pošta Srbije objavila je nagradni nacionalni konkurs za preduzetnice pod nazivom „100 uspešnih poslovnih žena“ i sloganom „Najbolje tek dolazi“.

Kako se navodi u saopštenju, time se Pošta „pridružila inicijativi i planovima Vlade Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapređenju položaju žena na tržištu rada.

– Pošta je konkurs namenila preduzetnicama ili osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću konkurentnost i bolje pozicioniranje na nacionalnom tržištu roba i usluga, dodato je.

Konkurs traje do 8. aprila.

– Kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti i uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje. Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije u vidu predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu, navodi se u saopštenju Pošte.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime