NAJU: Pokrenuta obuka o osnovnim načelima bezbednosti

0
Početak novog ciklusa obuka
Foto: Ilustracija, Pixabay.com

Nacionalna akademija za javnu upravu pokrenula je novu onlajn obuku posvećenu upravljanju u oblasti bezbednosti Republike Srbije.

Obuka je namenjena službenicima koji nisu zaposleni u institucijama sistema bezbednosti u užem smislu, a ima za cilj unapređenje njihovog znanja iz ove oblasti.

Kako je navedeno na sajtu Akademije, obuku čini devet lekcija sa ukupno šesnaest edukativnih blokova koje prate studije slučaja. Edukativni blokovi upoznaju polaznike sa osnovnim pojmovnim okvirom i konceptom bezbednosti, dok su studije slučaja usmerene na konkretne primere posredstvom kojih je omogućeno dublje razumevanje problematike.

Obuka uključuje i test čijim polaganjem se stiče sertifikat.

Program obuke „Dobro upravljanje u oblasti bezbednosti“ razvijen je uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji u okviru projekta Konsolidovanje procesa demokratizacije u sektoru bezbednosti u Republici Srbiji, koji finansijski podržava Vlada Švedske.

Obuci možete pristupiti u bilo koje vreme i pratiti je tempom koji Vam odgovara. Trajanje obuke nije ograničeno, a možete joj pristupiti putem LMS platforme Nacionalne akademije za javnu upravu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime