Objavljena preliminarna lista fizičkih lica za sufinansiranje mera energetske sanacije

0
javni poziv za deficatarna zanimanja
Foto: wikimedia.org

U okviru realizacije Javnog konkursa za učešće fizičkih lica, odnosno domaćinstava, za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode, Komisija je u petak 29. jula 2022. godine objavila preliminarnu listu krajnjih korisnika.

Lista je objavljenja na oglasnoj tabli Jedinstvenog upravnog mesta Gradske uprave i intrenet strani Grada Pirota.

Podnosioci prijava imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju u roku od tri dana od dana objavljivanja liste, zaključno sa 02.08.2022. godine do 15 časova, u prostorijama Gradske uprave Pirot, kancelarija br. 22.

Na preliminarnu listu krajnjih korisnika učesnici konkursa imaju pravo prigovora Komisiji u roku od 8 dana od dana njenog objavljivanja, zaključno sa 08.08.2022. godine do 15 časova.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je iz budžeta Grada Pirota u okviru projekta „Energetska efikasnost Pirota“. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime