NAJU: Nove obuke za državne službenike

0
Fotografija preuzeta sa sajta napa.gov.rs

Jačanje profesinalnih kapaciteta državnih službenika na položaju nalazi se među prioritetima Nacionalne akademije za javnu upravu.

Projekat „Jačanje profesionalnih kapaciteta državnih službenika na položaju u Srbiji“ će i narednih godinu dana biti posvećen unapređenju kapaciteta državne uprave, prenosi zvanični sajt Akademije.

Tokom septembra počinje novi ciklus obuka modula „Saće“ i „Osnove“ namenjenih državnim službenicima na položaju. Obuke polaznicima pružaju priliku da uče od eksperata i rade na unapređenju menadžerskih i liderskih veština, čime se jačaju i timovi u kojima rade.

Treninzi se realizuju u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i počinju 14. septembra (modul „Saće“) i 25. septembra (modul „Osnove“) .

Projekat „Jačanje profesionalnih kapaciteta državnih službenika na položaju u Srbiji“, koji je produžen na dodatnih godinu dana, realizuje Nacionalna akademija za javnu upravu uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije.

Podsećamo, Nacionalna akademija za javnu upravu je ove godine uspostavila saradnju sa korejskom Nacionalnom agencijom za informaciono društvo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime