Nagrađena državna platforma za onlajn učenje državnih službenika

0
Žiri prepoznao kvaliltet i inovativnost u kategoriji “Javni sektor” Foto: pixabay

Nacionalna akademija za javnu upravu (NAJU) osvojila je zlato za projekat LMS plaforma za onlajn učenje na prestižnom SEE CXA festivalu, nagradu koju dodeljuje Awards International iz Londona.

Žiri je u projektu NAJU prepoznao kvaliltet i inovativnost u kategoriji “Javni sektor”, a LMS platforma omogućava svim državnim službenicima, bez obzira na to gde se oni nalazili, da mogu da pristupe onlajn obukama i pohađaju ih sa svog računara u dinamici koja njima odgovara.

Kako su saopštili, rad na razvoju platforme trajao je više od godinu dana kako bi se našlo rešenje jednostavno za korišćenje, pregledno i u potpunosti prilagođeno potrebama Akademije. Partner na projektu razvoja i implementacije LMS platforme je bila kompanija Formatura.

Na platformi LMS za samo tri meseca od puštanja u rad, registrovano je oko 5.000 korisnika iz 400 institucija, a više od 1.000 polaznika je završilo bar jednu od dostupnih obuka.

Organizovano je 19 vebinara, sa više od 1.000 polaznika i na raspolaganju je devet onlajn obuka, a tri dodatne su u pripremi.

Trenutno su dostupne sledeće obuke: Inspekcijski nadzor, Opšti upravni postupak, ABC Evropske unije, Primena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju SSP, Ustavno uređenje, U par koraka do očuvanja zdravlja na radu, Zakonodavni proces – osnovna obuka i Poslovna i jezička komunikacija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime