Huawei među deset najvrednijih svetskih brendova

0
Huawei među najboljim brendovima
Foto: Ilustracija, Pexels

Konsultantska kompanija za procenu i strategiju brendova „Finance“ proglasila je Huawei jednim od 10 najvrednijih brendova za 2022. godinu.

Izveštaj „Brand Finance Global 500“ pokazao je da je vrednost kompanije Huawei 71,2 milijarde dolara, što je rast za 29 odsto u odnosu na prošlu godinu. To je skok za 12 mesta, sa 21. na deveto, prenosi Blic biznis.

Kompanija Finance svake godine analizira pet hiljada najvećih svetskih brendova i objavljuje gotovo 100 izveštaja u kojima rangira brendove iz svih sektora i zemalja.

Huawei nastavlja da pruža različite inovativne proizvode korisnicima širom sveta, te je nedavno predstavio najnovije vodeće pametne telefone P serije, P50 Pro i preklopni P50 Pocket.

Još jedan pokazatelj Huawei-eve predanosti inovacijama je neprestani razvoj AppGallery trgovine, koja trenutno broji 730 miliona mesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja.

Kao treća najveća trgovina aplikacija u svetu, korisnicima nudi 173 hiljada različitih globalnih i lokalnih aplikacija integrisanih s HMS-om, Huawei operativnim sistemom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime