Danas bez struje 25 niških ulica, deo Doljevca i sela u Gadžinom Hanu i Aleksincu

0
Isključenje struje
Foto: Elizabeta Vojinović Nikolić

Iz Elektrodistribucije najavljuju da će danas, zbog radova bez struje ostati delovi 25 niških ulica, deo Doljevca, 10 sela koja pripadaju opštini Gadžin Han, dva Crvenom krstu, kao i deo Žitkovačkog puta, sela Moravac i Novo selo.

Najavljeno je da od 8 do 10 sati neće imati struje delovi ulica Kosmajske, Milana Toplice, Miloša Obilića, Trebinjske, Vojvode Putnika, Svetislava Trgojevića , Slobodana Penezića Krcuna, Tanasija Mihajlovića Španca, Bubanjske doline, Kalač brda, Čakorske, Jovana Dučića, Lapčevićeve, Solunske i Heroja Pop Miće.

Od 8 do 12 sati bez struje će ostati delovi Topličke ulice i Salvadora Dalija, a u istom periodu i deo Doljevca i Kočana.

Najduže će bez struje biti delovi Paljine i Berčinca – od 8 do 15 sati.

U EPS-u najavljuju i da će od 9 do 10 sati bez struje biti delovi niških ulica 7. juli, Cvijićeva, Vojvode Stepe i broj 10 u Ulici Vojvode Tankosića.

Sela koja pripadaju opštini Gadžin Han biće bez struje od 9 do 14 sati i to: Veliki i Mali Vrtop, Gornje Dragovlje, Ličje, Semče, Mali i Veliki Krčimir, Ravna Dubrava, Donji i Gornji Prisjan i Knežica.

Od 10 sati do podneva najavljeno je da struje neće imati deo Gabrovačkog puta, a od 11 do 13 sati delovi ulica Nae Tomić, Vožda Karađorđa i broj 1 Ulice Strahinjića Bana.

Od 9 do 14 sati, prema najavama, bez struje će biti i deo opštine Aleksinac – deo Žitkovačkog puta, sela Moravac i Novo selo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime