Beograd: Rekontruisan Centar za socijalni rad u Mladenovcu

0
Fotografija preuzeta sa sajta beograd.rs

Grad Beograd i opština Mladenovac završili su rekonstrukciju objekta Gradskog centra za socijalni rad u ovoj opštini.

Rekonstruisani centar je u društvu predsednika opštine obišla gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Aleksandra Čamagić, prenosi zvanični sajt Grada Beograda.

Ona je istakla da je posao Sekretarijata za socijalnu zaštitu i Grada Beograda da obezbede građanima Mladenovca, ali i drugih beogradskih opština, sve usluge socijalne zaštite definisane zakonom i lokalnim odlukama.

– Objekat Centra za socijalni rad u Mladenovcu je rekonstruisan posle 35 godina. Sada je korisnicima i zaposlenima na raspolaganju moderno uređen i opremljen prostor, koji je, što je možda i najvažnije, pristupačan svima, a pre svega osobama sa invaliditetom, što ranije nije bio slučaj. U rekonstrukciju i opremanje objekta uloženo je oko 35 miliona dinara. Grad Beograd će nastaviti maksimalno da podržava napore zaposlenih kako bi Centar pružao što kvalitetniju uslugu – rekla je sekretarka za socijalnu zaštitu.

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić je istakao da je rekonstrukcija zgrade Centra za socijalni rad velika investicija za ovu opštinu.

– Radovi su trajali oko tri meseca i završeni su u roku. Uverili smo se da su radovi izvedeni veoma kvalitetno, što će sigurno obezbediti kvalitetniju uslugu za korisnike, ali i bolje uslove za rad zaposlenih. Opština Mladenovac ima odličnu saradnju sa Sekretarijatom za socijalni rad, kao i Gradom Beogradom. Nadam se da ćemo u 2023. godini nastaviti da sarađujemo i realizujemo projekte čiji će rezultat biti kvalitetnija socijalna zaštita na teritoriji Mladenovca i Beograda – rekao je Glišić.

Podsećamo, za zaposlene u Gradskom centru za socijalni rad Beograd pre nekoliko dana organizovana je obuka.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime