Beograd: Gradski autobusi u realnom vremenu na Google mapama

0
Foto: Ilustracija,, Pexels

Građani Beograda moći će da prate kretanje gradskih autobusa u realnom vremenu na Google mapama.

Grad Beograd, Kancelarija za IT i eUpravu i Bus Logic uspešno su sproveli projekat „Praćenje kretanja gradskih autobusa u realnom vremenu na Google mapama, prenosi zvanični sajt Kancelarije za IT I eUpravu.

Uz samo nekoliko klikova na Google mapama, može se pratiti tačna lokacija autobusa i planirati putovanje sa većom preciznošću.

– Ovo je značajan iskorak u unapređenju javnog prevoza, postignutom kroz uspešnu saradnju Grada Beograda, Bus Logic-a i Kancelarije za IT i eUpravu. Grad Beograd, prepoznajući ključnu ulogu inovacija u oblasti javnog prevoza, zajedno sa partnerima, uspešno je realizovao ovaj projekat sa ciljem unapređenja ukupnog iskustva građana – izjavio je v.d. direktora Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Milan Latinović.

Ovaj projekat označava značajan tehnološki iskorak, pružajući građanima mogućnost praćenja tačne lokacije gradskih autobusa i kretanja bez instalacije aplikacija već uz pomoć jednostavnih koraka na Google mapama. Ova inovacija omogućava precizno planiranje putovanja, postavljajući nove standarde u efikasnosti javnog prevoza.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime