Park u Leskovcu bogatiji za letnjikovac

0
Foto: youtube.com/TV Leskovac/Printscreen

Park „Devet Jugovića“ na Hisaru u Leskovcu od danas je bogatiji za letnjikovac čiju su izradu organizovali članovi udruženja „Hisarski šampioni“.

„Izgradnja letnjikovca sa klupama u samom parku Devet Jugovića je nastavak niza akcija koje je naše udruženje sprovelo. Pre samo nekoliko dana, na samom ulazu u park posadili smo jelke i postavili ekološke kante za odlaganje smeća. Kao što vidite u toku je rekonstrukcija parka i izgradnja trim staza za trčanje sa mekom podlogom i nesumnjivo je da će nakon završetka svih radova, ovo naše okruženje i naš park predstavljati idealno mesto za za naše sugrađane, kako za odmor i šetnju tako i za sport i rekreaciju. Nadam se da će ova naša akcija dati podstrek drugim mladim ljudima i našim sugrađanima da se aktiviraju i kroz razne projekte ili slično daju svoj doprinos u ulepšavanju grada, životne sredine i svoje mesne zajednice – kazao je Nikola Petrović član udruženja.

Predsednik Udruženja Dušan Marek pojasnio je da je ovaj letnjikovac uz saglasnost JP „Urbanizam i izgradnja“ postavljen tačno gde treba i da ima sve potrebne dozvole.

Sredstva za realizaciju projekta u iznosu od 130.000 dinara obezbeđena su preko konkursa „Aktiviraj se“ Kancelarije za mlade grada Leskovca.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je iz budžeta Grada Leskovca u okviru projekta „Eko Leskovac“. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime