Valjevo: Saradnja sa Banjalukom u oblasti turizma

0
Fotzografija preuzeta sa sajta valjevo.rs

Valjevo i Banjaluka će u budućnosti sarađivati u oblasti turizma, dogovoreno je na 3. Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci.

Protokol o saradnji Turističke organizacije Valjeva sa TO Banja Luke potpisale su direktorke Ana Marković i Dragana Vukliš, prenosi zvanični sajt Grada Valjeva.

Osnovni cilj protokola o saradnji turističkih organizacija Valjeva i Banjaluke je promocija turističkih ponuda obe destinacije. Ciljevi su takođe i unapređenje privrednih, kulturnih, obrazovnih i tradicionalnih odnosa. Saradnja u okviru protokola podrazumeva i razvoj zajedničkih projekata i povezivanje kroz manifestacije i turističke agencije. Turistička organizacija Valjeva predstavila je svoju ponudu na sajmu na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Srbije.

Sajam turizma u Banjaluci okupio je 110 izlagača i 300 učesnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Turske, Mađarske. Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković svečano je otvorio Sajam i najavio manifestaciju Srpska Open od 16. do 23. aprila u Banjaluci.

Podsećamo, Grad Valjevo finansira rekonstrukciju stare „Šeste škole“ umesto koje će funkcionisati dva nova vrtića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime