Valjevo: Održan Sajam zapošljavanja

0
Fotografija preuzeta sa sajta valjevo.rs

Jesenji Sajam zapošljavanja u Valjevu održan je u okviru partnerstva Nacionalne službe za zapošljavanje i Grada Valjeva.

U organizaciji Sajma zapošljavanja učestvovala je i Regionalna privredna komora, prenosi zvanični sajt Grada Valjeva.

Direktor Filijale Valjevo NZS-a, Milan Mandić, istakao je da je na Sajmu ponuđeno 250 poslova veoma različitih profila. On je zahvalio svim kompanijama koje učestvuju na Sajmu i partnerima- lokalnoj samoupravi i Regionalnoj privrednoj komori.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković pozdravio je sugrađane i poslodavce i rekao da je ovo pravo mesto za susret nezaposlenih i poslodavaca.

– Ponosan sam na činjenicu da su u Valjevu samo ove godine otvorene tri nove fabrike, uz dosta ostalih poslodavaca koji svakoga dana rastu i napreduju, a samim tim raste i ponuda poslova – rekao je Gojković.

Na jesenjem Sajmu zapošljavanja u Valjevu, kompanije „Hansgrohe“, „Hajsens“, „Krušik“, „Urban tehniks“, „Publik“, „MPK TREJD“, „Vali“, „Turna plastik“ „Dunav osiguranje“, kao i JKP „Vidrak“, Predškoslka ustanova „Milica Nožica“, ali i Akademija Zapadne Srbije, Univerzitet „Singidunum“ su se predstavili Valjevcima i ponudili radna mesta različitih profila i obrazovanja.

Podsećamo, Grad Valjevo je i ove godine obradovao roditelje najmlađih sugrađana obezbeđivanjem besplatnih auto-sedišta za decu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime