Treća Nedelja inovacija u Beogradu

0
Osvetlenje prostora
Foto: Pixabay.com

Nedelja inovacija na temu „Speed date with the future“ se održava u ovih pet dana sa posebnim fokusom na podizanje svesti o uticaju koji brzorastuće tehnologije imaju na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo.

Nedelja inovacija je otvorena u ponedeljak u rezidenciji Ambasade Finske u Beogradu.

O neograničenim mogućnostima za razvoj koje nam pružaju disruptivne inovacije kao i o značaju kolaborativnog liderstva u procesu ekonomskog rasta i razvoja društva u novoj tehnološkoj eri u narednim danima govoriće renomirani svetski i domaći stručnjaci, istraživači, inovatori, naučnici, kreatori promena, korporativni i startap lideri, preduzetnici, aktivisti, navodi se na sajtu asocijacije AFA.

– Ono što je novo, predstavlja poseban edukativni program namenjen svim organizacijama i pojedincima koji su u potrazi za sjajnim prilikama koje unapređuju znanje i veštine. Program obuhvata radionice koje se odnose na „design thinking“ i razvoj online biznisa sa ciljem da omogući svim učesnicima da usvoje najkompetentnija znanja koja su odmah primenjiva u biznisu – navodi se.

Program Nedelje inovacija se može videti na sajtu www.innovationweek.rs kao i način na koji može da se aplicira za godišnje nagrade za inovacije. Prijavite se za radionice i edukativne programe i učestvujete na konferenciji o inovacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime