Strelcima protivgradne zaštite od Grada Leskovca pet miliona

0
Foto: Pixabay

Strelcima protivgradne zaštite – Kukavica, u Svečanoj sali grada Leskovca, uručen ugovor o finansiranju vredan pet miliona dinara.

Na uručenju ugovora, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kazao je da grad Leskovac uvek nađe način da pomogne i da podrži strelce.

„Za period od četiri godine kupljeno je 380 protivgradnih raketa, nabavljena je HTZ oprema za 30 protivgradnih strelaca, rekonstruisano je 11 stanica i redovno je uplaćivan novac udruženju. Danas im uručujemo ugovor vredan 5 miliona dinara, pored ove sume u tekućoj godini smo izdvojili i dodatnih 6,2 miliona dinara za protivgradne rakete i rekonstrukciju stanica, dok je nabavka opreme u toku – rekao je na današnjoj konferenciji gradonačelnik Cvetanović.

U ime udruženja protivgradnih strelaca obratio se Žikica Marinković, koji je ovu prililku iskoristio da se zahvali gradu što nesebično pomaže , jer kako kaže od plate od 4.000 dinara za dvadesetčetvoročasovni rad ne može da se živi.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je iz budžeta Grada Leskovca u оkviru prоjekta „Eko Leskovac“. Stavоvi izneti u pоdržanоm medijskоm prоjektu nužnо ne izražavaju stavоve оrgana kоji je dоdeliо sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime