Održano prvo izvlačenje dobitnika nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020

0
Foto: Pixabay

Do prvog izvlačenja nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ stiglo je rekordnih 3,26 miliona koverti, a srećne dobitnike izvukla je mlada nada srpskog tenisa Olga Danilović.

Maja Florić iz Paraćina, dobitnica je prve glave nagrade, dvosobnog stana u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, nakon što je kovertu Snežane Medić komisija proglasila nevažećom.

Ovom prilikom, dodeljeno je i šest automobila Fiat 500L, koje su dobili Zoran Petković iz Kragujevca, Matija Rašković iz Beograda, Aleksandar Mareš iz Bele Crkve, Mirjana Gigović iz Beograda i Vera Bosnić iz Zemun Polja.

Izvlačenju nagrada prisustvovao je i ministar finansija Siniša Mali, koji je zahvalio učesnicima i svim savesnim građanima koji prilikom kupovine uvek uzimaju fiskalne račune i tako pomažu izgradnju vrtića, škola, bolnica i autoputeva.

Sve koverte koje nisu izvučene ostaju u trci za vredne nagrade do kraja drugog kruga nagradne igre.

Nakon svakog pojedinačnog izvlačenja, imena dobitnika biće objavljivana najkasnije narednog dana na stranici uzmiracun.rs

Priređivač zadržava pravo da, nakon izvlačenja dobitnika, naknadno proveri da li su ispunjeni uslovi za dodelu nagrade.

Sledeće, od preostalih 11 izvlačenja u prvom krugu, biće održano naredne subote, 5. decembra, sa uživo prenosom od 17:55h, na prvom programu Radio televizije Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime