Novi Pazar: Radovi na izgradnji gasovoda prema planu

0
gasovod
Foto: Grad Novi Pazar

Direktor preduzeća „Srbijagas“ Dušan Bajtović, predsednik Nadzornog odbora, Muamer Redžović i direktor za investicije Jovica Budimir sastali su se danas u Novom Pazaru sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem, objavljeno je na sajtu Grada Novog Pazara.

Tema sastanka bili su radovi na završetku primarnog gasovoda.

Radovi teku planiranom dinamikom, a kao drugi važan korak za Grad Novi Pazar i predstavnike „Srbijagasa“ istaknuta  je priprema plansko – tehničke dokumentacije za takozvani sekundarni gasovod, čije instalacije prolaze kroz gradsko područje.

– Grad se obavezao da će dostaviti sve neophodne informacije koje se odnose na velike potrošače u gradu, poput javnih preduzeća, zdravstvenih i školskih ustanova i potrošača u industrijskoj zoni. Preduzeće „Srbijagas“ će, već od naredne sedmice pristupiti izradi projektno – tehničke dokumentacije za pripremu radova na parcelama obuhvaćenim planom za izgradnju sekundarnog gasovoda, istaknuto je u saopštenju.

U cilju sprovođenja sekundarne gasifikacije biće formirano zajedničko radno telo sačinjeno od predstavnika gradskih javnih preduzeća i Grada Novog Pazara i stručnih lica iz preduzeća „Srbijagas“, čiji je zadatak izrada konkretnog plana gasifikacije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime