Nove obuke Stalne konferencije gradova i opština

0
Obuke SKGO
Foto: Ilustracija, Pixabay.com

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) u periodu od 21. do 21. aprila organizovaće četiri dvodnevne akreditovane onlajn obuke za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave na temu „Unapređenje administrativne efikasnosti i delotvornosti i usluga prema građanima i privredi“

Kako je istaknuto u saopštenju, obuka predstavnika JLS obaviće se po akreditovanom programu u okviru Sektorskog programa kontinuiranog stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave za 2022. godinu, koji je deo Opšteg programa obuke zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave za 2022. godinu, usvojenog od sVlade Republike Srbije.

Polaznici će nakon pohađanja akreditovanog programa obuke  „Unapređenje administrativne efikasnosti i delotvornosti i usluga prema građanima i privredi” i uspešno savladanog testa znanja dobiti sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Cilj obuke je da doprinese unapređenju znanja i razumevanju uloge javne uprave kao servisa građana na lokalnom nivou radi unapređenja efikasnosti rada i postupanja zaposlenih u skladu sa potrebama građana i privrede.

Sprovođenje obuke realizuje se u okviru projekta “Institucionalna podrška SKGO – treća faza“ koji podržava Vlade Švajcarske.

Više detalja i način prijave za izabrani termin mogu se pronaći  OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime