Mladenovačkim poljoprivrednicima 18 traktora i 35 priključnih mašina iz subvencija Grada Beograda

0
traktor
Foto: Printscreen

Sekretar za privredu Milinko Veličković, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i član opštinskog Veća, Dragan Vukadinović, uručili su ključeve 18 traktora i 35 priključnih mašina poljoprivrednicima sa teritorije opštine Mladenovac koji su učestvovali na konkursu za dodelu subvencija za poljoprivredu Grada Beograda.

Veličković je na primopredaji ključeva napomenuo da Opština Mladenovac iz godine u godinu beleži značajan rast broja korisnika podsticajnih sredstava Sekretarijata za privredu Grada Beograda, za sva četiri javna poziva, pa tako i porast isplaćenih finansijskih sredstava poljoprivrednicima sa teritorije ove opštine.

Isplaćen je iznos od 42 miliona dinara za 111 korisnika subvencija iz oblasti stočarstva, pčelarstva, voćarstva i povrtarstva, kao i poljoprivredne mehanizacije.

Veličković je izrazio zadovoljstvo što su dobitnici podsticajnih sredstava mahom mladi ljudi koji će, kako je rekao, sigurno nastaviti da se bave poljoprivredom i ostati da žive na selu, a vremenom i zaposliti nove mlade ljude koji će pristojno živeti od svog rada.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime