Leskovac: Rekonstruisana šalter-sala Gradske uprave

0
Fotografija preuzeta sa sajta gradleskovac.org

Grad Leskovac dobio je jedinstveno upravno mesto uređenjem i adaptacijom šalter-sale Uslužnog centra u zgradi „Osmospratnice“.

Troškovi uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta iznosili su 6,9 miliona dinara, od kojih je šest miliona obezbedilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a ostatak Grad, saopšteno je na zvaničnom sajtu Leskovca.

Gradonačelnik Goran Cvetanović obišao je adaptiranu šalter-salu Uslužnog centra i naglasio da se u taj proctor nije ulagalo godinama.

– Novina koja će pomoći funkcionisanje službe je redomat – uređaj koji svojim sistemom služi za upravljanje redovima i uštedu vremena provedenog u čekanju. Ovim sistemom su obuhvaćene i postojeća sala Uslužnog centra i nova sala Jedinstvenog upravnog mesta – rekao je Cvetanović.

Projektom je obezbeđena i tehnička opremljenost, kako bi se poboljšao rad i objedinili postupci, kako u Gradskoj upravi, tako i između Uprave i drugih institucija u gradu. Uslužni centar sada ima potpuno drugačiji, moderan izgled i prilagođen je novim tendencijama u administraciji, dodao je gradonačelnik Leskovca.

Podsećamo, u Leskovcu je nedavno obeleženo 145 godina postojanja Crvenog krsta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime