Kragujevac: Studentska praksa u Gradskoj upravi

0
Fotografija preuzeta sa sajta kragujevac.ls.gov.rs

Studentima kragujevačkog Univerziteta koji su obavili stručnu praksu u Gradskoj upravi uručeni su sertifikati.

Potvrde o završenoj stručnoj praksi uručene su u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, prenosi zvanični sajt Grada Kragujevca.

U okviru programa Studentske stručne prakse u javnoj upravi za 2022/2023. godinu studenti na studijama prvog i drugog stepena imali su priliku da pohađaju stručnu praksu u trajanju od 80 časova u realnom radnom okruženju.

Studentsku praksu u Gradskoj upravi u periodu od 27. marta do 25. aprila sa uspehom je obavilo 19 studenata Univerziteta u Kragujevcu. U pitanju je sedam studenata Pravnog fakulteta, pet studenata Ekonomskog fakulteta, četiri studenta Fakulteta inženjerskih nauka i po jedan student Prirodno-matematičkog fakulteta, Agronomskog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka.

U ime Univerziteta u Kragujevcu studente je pozdravio generalni sekretar Marko Lukić, a u ime Grada Kragujevca pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom Stefan Jovanović, kao i mentori studenata – prof. dr Dejana Zlatanović sa Ekonomskog fakulteta i doc. dr Aleksandar Antić sa Pravnog fakulteta.

Studentska stručna praksa realizovana je u koordinaciji mentora – predavača sa Univerziteta u Kragujevcu i supervizora – zaposlenih u javnoj upravi. U realizaciju ovogodišnje Studentske stručne prakse bilo je uključeno šest mentora i sedam supervizora.

Podsećamo, u Kragujevcu je protekle nedelje održan Dan inovacija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime