Francuske stipendije za državne službenike za obuku u ENA

0
Foto: Printscreen

U okviru podrške reformi javne uprave u Srbiji, Francuska ambasada u Beogradu obezbeđuje stipendije za državne službenike za obuku u ENA (Nacionalnoj školi za javnu upravu Francuske).

ENA organizuje „Međunarodne kratke programe“ namenjene višim rukovodiocima iz partnerskih zemalja. Cilj ovih programa je, da kroz predstavljanje evolucije javne uprave i debate o reformi države, prenesu praksu francuske javne uprave i doprinesu razmeni iskustava kolega iz državne uprave različitih zemalja kroz razgovore o uporednim praksama što je od ključne važnosti za rad viših rukovodilaca.

Trenutno je u ponudi Onlajn obuka (na engleskom jeziku) „Pregovaranje u Evropskoj uniji i sa Evropskom unijom“ (30. novembar – 4. decembar) https://candidature-formation.ena.fr/registration/action428/info/

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite na obuku, popunite onlajn prijavu. Uslov za prijavljivanje je da ste iskusni rukovodilac u javnoj upravi Srbije (viši savetnik ili viši rukovodovilac u organizaciji), da imate master diplomu ili diplomu ekvivalentu master studijama završenim nakon sticanja diplome osnovnih studija.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete kontaktirati: claudine.justafre@mduls.gov.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo, unesite svoje ime